2011. július 25., hétfő

Ilcsi Fekete szappan-35ml-AKCIÓS áron - Jelenlegi ára: 1 850 Ft


Fekete szappan
35 ml
Gyulladt, aknés, érzékeny bőrre; borotválkozáshoz; zsíros, korpázó fejbőrre; ekcémára,  pikkelysömörre hajlamos bőrre
Gyulladáscsökkentő, enyhe szaruoldó, érösszehúzó, viszketéscsillapító
Növényi hatóanyagai: Ichtiol, Lenmagolaj, Levendulaolaj
Ez a saját főzésű, sokoldalú, bőrnyugtató hatású ichtiollal és növényi olajokkal gazdagított folyékony szappan nem véletlenül az Ilcsi legnépszerűbb terméke. Az ichtiolnak és a növényi hatóanyagoknak köszönhetően enyhe szaruoldó hatású, mindennapos használatával eltávolíthatjuk az elhalt szarusejteket, így bőrünk életteli és friss lesz. Nyugtató, gyulladáscsökkentő és antiszeptikus tulajdonságának köszönhetően jótékony hatással van az aknés, gyulladt bőrre, a szőrtüszőgyulladásra, illetve a gyakori borotválkozás miatt kipattogzott bőrre. Szabályozza a faggyúmirigyek és az apokrin verejtékmirigyek működését, így használhatjuk pattanások, illetve kipálás ellen. Lúgos kémhatásának köszönhetően felpuhítja a bőrt, így ajánljuk a repedezett kézre, lábra. Az érzékeny vagy allergiára hajlamos bőrre is javasolt. A mindennapos bőrápolás nélkülözhetetlen kelléke.
Minden bőrtípusra és bőrproblémára ajánljuk. Vizes kézzel vidd fel vékonyan a száraz bőrre mint egy krémet, és néhány perces hatóidő után mosd le. Enyhe szaruoldó hatásának köszönhetően, nem engedi felvastagodni a száraz szaruréteget. Bőröd folyamatosan friss és egészséges lesz. Használd naponta kétszer, reggel és este.
A viszkető, korpás, zsíros fejbőrre kb. 15 percig zuhanysapkával dunsztolva alkalmazd, majd először tiszta vízzel, utána almaecetes vízzel (2 l vízhez 2 dl almacet) öblítsd le a fejbőrt.
Ajánljuk férfiaknak borotválkozáshoz, borotvapamaccsal vagy szivaccsal a bőrön alaposan felhabosítva, így nyugtató hatásának köszönhetően nem pattogzik ki a bőr.
Szembe ne kerüljön, mert lúgos hatása miatt csíphet. Ha szembe kerül, bő vízzel mosd ki.
Az Ilcsi kozmetikumok nem tartalmaznak mesterséges alapanyagokat, tartósítószereket, ezért a vásárlást követő 9 hónapon belül érdemes a termékeket felhasználni.
125 ml-es kiszerelésben is megvásárolható.
Minden Ilcsi termék kapható nálam! Írj ha érdekel valami!
Professzionális termék, kereskedelmi forgalomba nem kapható!
Ha kérdésed lenne a termékkel és használatával kapcsolatban, vagy ha nem tudod melyik Ilcsi termék lenne a megfelelő a bőrödre, írj nyugodtan. Kérésre kezelési tervet is mellékelek.



Jelenlegi ára: 1 850 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 21:30
. Ilcsi Fekete szappan-35ml-AKCIÓS áron - Jelenlegi ára: 1 850 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése