2011. július 24., vasárnap

Fehérné Kovács Zsuzsanna: Játsszunk beszédet! - Jelenlegi ára: 4 240 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Játsszunk beszédet! A könyv listaára: 4900 Ft. Leírás:
Ebben a könyvben a szakavatott szerzők a szülőnek azt szeretnék bemutatni, hogyan segíthetik játékos formában óvodás és kisiskolás gyermeküket a tiszta beszéd, a helyes ejtés kialakításában, fejlesztésében (nem titkolva azt sem, hogy a komoly beszédhibák leküzdéséhez elengedhetetlen a szakértő logopédus segítsége). A rendhagyó formátumú könyvben található sokfajta játéklehetőség, mókás mozgás, mely pont ezt a folyamatot kívánja elősegíteni. Az általános bevezető, valamint a könyv használati útmutatója után találhatjuk a beszédfejlődést segítő kártyákat: egyik oldalon az ún. szájaló, a másikon pedig a nyelvelő gyakorlatok képi megjelenítését, majd ezek részletes gyakorlati leírását is. A kötet vége felé a szerzőpáros gondolatait olvashatjuk a mozgásfejlődésről, a beszéd- és nyelvi fejlődésről, valamint a fontosabb gyermekkori kiejtési hibákról. A jegyzetekkel és irodalomjegyzékkel záródó, spirálfűzésű kiadvány általános iskolai könyvtárak és szakkönyvtárak számára ajánlott beszerzésre. ISBN: 978-615-5008-60-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 4 240 Ft

Az aukció vége: 2011-07-26 15:26
. Fehérné Kovács Zsuzsanna: Játsszunk beszédet! - Jelenlegi ára: 4 240 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése