2011. december 23., péntek

Szilveszter a Hotel Solarban Nagyatádon! - Jelenlegi ára: 40 000 Ft

SZILVESZTER 2011
2011. december 30 - 2012. január 02.
3 éjszaka, svédasztalos félpanziós ellátás, napi fürdőbelépő, szilveszteri ünnepi vacsora, színvonalas szórakoztató műsor, bál, január 01-én kirándulás Kaszópusztára és erdei kisvasutazás a Baláta-tóhoz.
A szálloda ismertetője
Nagyatád város főterén, a Gyógyfürdővel szemben található az átriumos belső kiképzésű, háromcsillagos Hotel Solar.  A szállodában 60 db két- illetve háromágyas, fürdőszobás, színes televízióval, telefonnal felszerelt szoba áll a vendégek rendelkezésére.  
Szolgáltatásaink:  Elegáns étterem terasszal, kávéház, szépségszalon, lift, konferenciatermek, utazási iroda, masszázs, kerékpárkölcsönzés, wifi.
A gyógyfürdő ismertetője
Nagyatád idegenforgalmi bázisát többek között a Gyógyfürdő jelenti, amely a város szívében , évszázados fákkal árnyékolt parkban fekszik.
A fürdő-és ivóvízkúra egyaránt alkalmas termálvíz az ország legjobb hatású, minősített gyógyvizei közé tartozik. Reumatikus betegségek, ízületi panaszok gyógyítására, valamint gyomorbántalmakban szenvedőknek egyaránt ajánljuk. A 2006-ban felújított fürdőben szakorvosi irányítás mellett balneo-hydroterápiás és elektroterápiás kezelések, valamint különböző masszázsok vehetők igénybe. A fedett medencékben 32C, 38C és 42C-os gyógymedencék állnak a gyógyulni vágyók rendelkezésére. Az épületben finn mintájú szauna, valamint egy átriumos medence is található. A fürdőparkban lévő strandmedence és a gyermekmedence,  csakúgy, mint a fürdő egésze, egész évben várja kedves látogatóit.  


Jelenlegi ára: 40 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-27 14:29
. Szilveszter a Hotel Solarban Nagyatádon! - Jelenlegi ára: 40 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése