2011. szeptember 30., péntek

Rio Grande - John Wayne 1950. Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul  Magyar felirattal
John Ford és John Wayne legendás együttműködésének egyik legjobbja a Rio Grande, amelyben az amerikai polgárháború utáni korszak díszletei között elevenedik meg egy szétesett család megbékélésének története. Kirby Yorke ezredes a haza szolgálatát mindennél - még szeretett feleségénél és fiánál is - fontosabbnak tartja. Amikor Yorke fia, Jeff bevonul, és apja őrhelyére vezénylik, az ezredes úgy dönt, hogy semmiben nem kivételezik majd a fiúval, mi több, szeretetre és törődésre sem számíthat tőle. Érzéseit akkor is megpróbálja elrejteni, amikor megérkezik évek óta nem látott felesége, Kathleen is, aki fiát féltve hagyta el otthonát.
Egy véres apacs-támadás visszaverése után az ezredes tudja, hogy az őrhely nem biztonságos többé: megparancsolja, hogy az asszonyok és a gyerekek hagyják el azonnal a tábort. Fiát bízza meg azzal, hogy vezesse biztonságba a kis csapatot. Jeff megpróbál ellenszegülni apja parancsának, Kathleen azonban tudja, hogy férje nem véletlenül döntött így, és érzései újra fellángolnak a férfi iránt.
Miközben az őrhely katonái felkészülnek a várható következő támadásra, Jeffnek is alkalma adódik bizonyítani bátorságát, amikor a gondjaira bízott gyerekeket és nőket az úton indiánok támadják meg…


Jelenlegi ára: 1 999 Ft

Az aukció vége: 2011-10-03 11:18
. Rio Grande - John Wayne 1950. Bontatlan - Jelenlegi ára: 1 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése